Ankara Pazarlılar Derneği, Pazar Kahvaltısında Pazar'lıları Buluşturdu.

Ankara Pazarlılar Derneği Pazar Kahvaltısında konu, Pazar ve Pazarspordu.

     Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı Selahattin Bal açıklamasında “Geleneksel hale getirdiğimiz "Pazarlılar Tatil Dönüşü Kahvaltıda Buluşuyor" etkinliğimiz coşkulu geçti. Kahvaltıda sadece Pazarlılar değil Rizeli, Karadenizli ve Karadeniz'e Gönül Bağı olan dostlarımız da vardı.

 

     Coşkumuza katılan Sayın Yenimahalle belediye başkanı Fethi Yaşar, Rize eniştesi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP Milletvekili Aylin Nazlı Aka, Pazarspor'a tecrübelerini aktaran milli takım eski teknik direktörü Tınaz Tırpan, Pazarspor Başkanı Mustafa Taşkın ve yönetimi, Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve yönetimi, İyi Parti il yönetimi, MHP il yönetimi, Rize Dernekleri Federasyonu Başkanı Muammer Bostan, Karder Dernek başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, Ardeşen Dernek Başkanı Ahmet Üst, Hemşin Derneği Başkanı Metin Aydın; Il dışında olduklarını belirterek telgraflarıyla başarılar dileyen Rize milletvekillerimiz Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak, Muhammed Avcı, meclis eski başkanı Köksal Toptan; adını zikredemediğimiz hemşehrilerimiz ve dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İlçemiz ile, ilimiz ile bölgemiz ile bütün olursak ulusça bütün oluruz diyoruz.



     Kahvaltı finali Pazarspor’umuzun evinde gibi maç yapmasını sağlayan taraftarlarımızla 4 gol 3 puanla takımımızı Pazara uğurlamak oldu. Herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz...” dedi.