ÇAYKUR Sanatla Buluştu

Pazar Taşlıdere Çay Fabrikası Müdürü Mustafa Üst, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim'in destekleriyle bölgenin en büyük fabrikasını sanatla buluşturdu.

RİZE - Zümrüt yeşil çay pudrasını İç ve dış piyasalara sunan ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim’in başarılı çalışmaları, çay üreticileri tarafından Genel Müdüre tam not olarak değerlendirildi.



Birçok hastalığın tedavisine katkı sunacak olan “Zümrüt Yeşil Çay Pudrasının” gıda sektöründe yer alması çay üreticilerinin yansıra ÇAYKUR çalışanları tarafından da sevinçle karşılandı.



Pazar Taşlıdere Çay Fabrikasının ana bina duvarında paketteki kadın resmi çiziliyor.



Genel müdür Yusuf Ziya Âlim’in isteği ile çizilen resim ışıklandırılarak gece de yoldan gözükmesi sağlanacak. Yapılan resimleme çalışmasıyla yeni ürünün tanıtımı amaçlanıyor.



 Femin Art Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst, Başkan Yardımcısı Hacer Sarı ve derneğin Mali sekreteri Semra Kuloğlu sabah saat onda başlayan çalışmalarını akşam saat on sekizde tamamladılar.



 Beğeni ile karşılanan resimleme çalışmalarından dolayı Taşlıdere Çay Fabrikası Müdürü Mustafa ÜST sanatçılara teşekkür etti.

 

Mustafa ÜST Kimdir

Pazar’ın Aktepe köyü nüfusuna kayıtlı olan Mustafa ÜST 1968 yılında babasının görevi nedeniyle bulunduğu Göle’de doğdu.

 İlk, orta ve lise eğitimini Göle’de; lisans eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinde tamamlayan Mustafa ÜST; 1993 yılında Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu.

1994 yılında Pazar Melyat Çay Fabrikasında işçi kadrosunda göreve başladı. 2005 yılında Mühendis olarak memuriyete geçen ÜST, tarım kısım Müdürlüğü görevine getirildi.  

2016 yılında Melyat Çay Fabrikasının Tarım Kısım Müdürlüğü ve İşletme-Üretim Kısım Müdürlüğü görevlerini vekâleten aynı anda yürüttü.

2018 yılında ÇAYKUR bünyesinde yapılan Görevde Yükselme sınavında başarılı olan Üst 2019 yılı Şubat ayında Melyat Çay Fabrikasına Tarım Kısım Müdürü olarak atandı.

1 Temmuz 2019 tarihi itibariyle Pazar Taşlıdere Çay Fabrikasına vekâleten atanan Mustafa Üst,  12 Kasım 2019'da asaleten ataması yapılmış olup halen Taşlıdere Çay Fabrikası Müdürü olarak görevine devam etmektedir. 

 Evli ve üç çocuk babasıdır.