CHP'nin Pazar'da Aday tanıtımı!

CHP Pazar'da İl Başkanı Saltuk Deniz, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın katılımıyla Seçim İrtibat Bürosunun açılışı yapıtı. Ardından Pazar Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen toplantıyla aday tanıtımını yaptı.

  CHP Pazar'da İl Başkanı Saltuk Deniz, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın katılımıyla Seçim İrtibat Bürosunun açılışı yapıtı. Ardından Pazar Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen toplantıyla  aday tanıtımını yaptı.

   Pazar Belediyesi Kültür Salonunda İlçe Başkanı Adnan Solak’ın açılış konuşmasının ardından, İl Başkanı Saltuk Deniz  kısa bir konuşma yaptı.  Daha sonra kürsüye konuşması için davet edilen Uğur Bayraktutan Şiir okuyarak konuşmasına başladı. Konuşmasının devamında Pazar’da Belediye başkanlığı seçimlerini kazanacaklarına inandığını söyledi

   Toplantının devamında Pazar Belediye Başkan Adayı Kazım Balta katılımcılara Pazar ilçesine seçimi kazandığında yapacak olduğu hizmetlerle ilgili detaylı bir görsel sunum gerçekleştirdi.

 


CHP aday Pazar