Dart Türkiye Şampiyonası Pazar'da Başladı

2019-2020 yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında yer alan gençler ve yıldızlar grup karşılaşmaları Rize-Pazar Mehmet Akif Kapalı Spor Salonunda başladı.

2019-2020 sezonu okul sporları faaliyetl programI kapsamında yer alan gençler ve yıldızlar grup karşılaşmaları 23 ilden yaklaşık 400 sporcu, antrenör ve idarecinin katılımıyla, 13.02.2020 Perşembe (bugün) saat 10:00 da Rize Pazar Mehmet Akif Kapalı Spor Salonunda başladı.



Rize Pazar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Kaya açılış konuşmasında turnuvaya katılan sporcu gruplarına hitaben yaptığı konuşmada; Sizleri Pazar'ımız da ağırlamaktan  gurur duyuyoruz, Şampiyonanın İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi. 

 

Turnuvaya illerinde derece yapan sporculardan oluşan takımlar katılıyor. Her kategoride 4 grup yarışıyor. Gruplarında kazanan ikişer takım Türkiye şampiyonasında yarışmaya hak kazanacak.  Tek dereceli lig şeklinde yapılan turnuva çapraz elemelerden sonra çeyrek, yarı ve final karşılaması şeklinde devam edecek. 



 Kaynak: Pazar Genç FM

Video ve Fotoğraf: Lütfi Cemal Kobal