Fındıklı İyi Parti 1. Olağan Kongresi Yapıldı

Parti binasında yapılan kongreye İyi Parti Rize İl başkanı Nusret Karaca, İl başkan yardımcıları Şenasi Yıldız, Osman Keser, Celal Akarsu, İyi Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Fındıklı iyi parti ilçe başkanı Soyhan Köseoğlu, İyi Parti Ardeşen, Pazar, Çayeli, Hemşin ve Arhavi ilçe başkanları ve partililer katıldı.

  FINDIKLI - Kongre Divan Başkanlığına İbrahim Kartal seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  Soyhan Köseoğlu başkanlığında tek liste ile seçime geçildi. Fındıklı ilçe teşkilatında kullanılan oyların tamamını alan Soyhan Köseoğlu İyi Parti Fındıklı ilçe başkanlığına seçildi. 





        Başkanlığa seçilen Soyhan Köseoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek "Yönetim zafiyeti nedeniyle ekonomik olarak büyük bir sıkıntının yaşanıyor. İYİ Partinin, Mevlana misali toplumun her kesimini kucaklayan bir kardeşlik hareketidir. Birlik ve beraberliğe ihtiyacın daha fazla olduğu bu dönemde, el birliği içerisinde parti için gerekli çalışmalara hız vereceğiz “dedi.

 

     Fındıklı'nın  ve ülkemizin önemli konularını belli bir proje ve plan doğrultusunda çözüme kavuşturmak için kararlı ve etkin bir çaba göstereceklerini ifade eden Köseoğlu, şunları aktardı:

 

" Öncelikle köy köy, mahalle mahalle gezip, tüm hemşerilerimize sevgi ve saygı çerçevesinde projelerimizi ve   parti programımızı tanıtacağız. İlçemizin gelini, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de istek ve talimatları doğrultusunda şirin ilçemizin sorunlarını bir an önce çözmek için yerel yönetimi almak istiyoruz.  Tüm hemşerilerimizi İyi Parti çatısı altında birleştirebilmek için yoğun çalışmalar sürdüreceğiz. Bizler ülkemizin birlik ve beraberliği, sosyal hukuk devleti ilkeleri ve sosyal adaleti korumak adına iktidara talip olan iyilerin partisiyiz. Çözüm odaklı yapıcı siyaset anlayışı ile yola çıktık."

 

Köseoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 





Ahmet Telci,Kenan Özer,Ali Karadeniz,Orhan Ergüven,Osman Kutluata,Murat Güngör,Selçuk Selimoğlu,Hamdi Şegül,Zekiye Akınç,Saime Tüylüoğlu,Fatma Hülya Zorlu,Memiş Öztürk,Nazmi Aydoğan,Mücahit Alpay,Zeki Ergenç,Şakir Köseoğlu,Şahin Erduran,Dursun Tibukoğlu,Hasan Cavit Çeboğlu,Yaşar Murat Çolak,Hikmet Emiralioğlu,Muhammet Demir,Ali Faik İnce,Burhan Aydoğan,Cemal Özyıldız,Hasan Özyaşar,Müjgan Erdoğan,İnci Aykut,Mehtap Uzunhasanoğlu,İlhan Bayram,Erdoğan Sarıkaya,Ahmet Memoğlu,Aydın Ergüven,ŞabanYıldırımkaya,Yaşar Terzioğlu,Temel Turna,Azmi Batumoğlu,Bayram Ali Çukur,Mustafa Erdoğan,İsmail Dere,Yüksel Kaymak’tan oluştu. 





               İL DELEGELERİ

Soyhan Köseoğlu,Akif Selimoğlu,Hasan Süleymanağaoğlu, Ahmet Telci,Yunus Nadi Hacıislamoğlu,Ali Köroğlu,Hasan Akınç,Mehmet Telci,Zeki Ergenç,Fevzi Akınç,Mustafa Özden,Mehmet Zorlu,Süheyla Selimoğlu,Kenan Özer,Osman Kutluata,Ali Karadeniz,Burhan Aydoğan,Ahmet Köseoğlu,Metin Beyaztürk,Mustafa Erdoğan,Memiş öztürk,Murat Güngör,Muhammet Demir,Yılmaz Ergüven,Ali Faik İnce,Cemal Özyıldız,Recai Akşahin,Temel Turna,Orhan Ergüven,Ecevit Şentürk

 Kaynak:Fındıklı Haber