Kemerspor Maçına Hazırlıklar Başladı

Geçen haftayı sahasında 2-1'lik Karşıyaka galibiyeti ile kapatan Pazarspor Kemerspor hazırlıklarına başladı. Pazarspor dört günlük aradan ilk çalışmasını yaptı. Pazar günü seçim nedeni ile tüm liglerde maç oynanmayacağından Kemerspor karşılaşması 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

   Dün yapılan çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ergün Aytekin” oynadığımız sekiz haftalık periyotta hafta, hafta, maç, maç planlayarak geldik, bundan sonrada yolumuza böyle devam edeceğiz. Karşıyaka maçı bizim için kırılma müsabakalarından biri idi, hedefleri ortaya koymak için önemli bir maç demiştik, kazandık. Şimdi yeni bir önemli maçımız var Kemer deplasmanına gideceğiz onu da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Kemer maçının ardından Alibeyköy maçında alırsak Play_OFF’a yüzde elli ortağız, diğer takımların ne kadar kazanma şansı olursa bizimde o kadar olur. Sahaya çıkan 11 oyuncumuz var 12.oyuncumuzda taraftarımız Karşıyaka maçında çok iyi taraftarımız vardı, güzel bir ambiyans oldu, galibiyet sevincimizi maçın ardından seyircimiz ile yaşadık, maça gelen destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler inşallah daha güzel anlar yaşarız” dedi.

   Yine sporcularımızdan Çağatay Polatdemir “Çok iyi bir ortam yakaladık burada, abilerimiz kardeşlerimiz hocalarımızla beraber iyi bir çıkış yakaladık. Çok güzel ortamımız ve kardeşliğimiz var. Bu birlik beraberliği sağladığımız sürece de başarını devamının geleceğine inancımız tam. İnşallah daha da iyi olur” dedi.

 Kaynak: Pazarspor Resmi İnternet Sitesi