Pazarspor Erzurum kampında Samsunspor ile karşılaştı.

Hazırlık çalışmalarını Erzurum kampında sürdüren Pazarspor bugün Samsunspor ile yapmış olduğu hazırlık maçında 1 -1 berabere kaldı.

Pazarspor Erzurum da oynadığı hazırlık maçında 2. lig ekibi Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç boyunca iyi mücadele veren Pazarspor 32. dakikada Onurun attığı gol ile 1-0 öne geçeti. İlk yarı bu skor ile sona erdi. İkinci yarı da da kontrolü elden bırakmayan Pazarspor kontra atakla uygun pozisyonlar bulsa da değerlendiremedi. 60. dakikadan sonra genç oyunculara yer veren Pazarspor 88. dakikada anlık bir hata neticesinde kalesinde golü kalesinde gördü. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Pazarspor: Ebubekir, Mehmet Eksik, Volkan, Şeyhmus, Cevat, Hüseyin, Fatih, Şahin, Onur, Mehmet Aytemiz ve Can 11i ile sahaya çıktı.

Yedekler: Aykut, Mete, Melih, Mücahit, Ceyhun, Kadir, Fahri, Oğuzhan, Samet, Buğra, İbrahim

 

Samsunspor: Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç, Samed Hakan Kılıç, Oğuz Gürbulak, İlyas Kubilay Yavuz, Guido Koçer, Samet Asatekin ve Atabey Çiçek.

Yedekler: Ahmet Altın, Nuri Terliksiz, Ercan Yazıcı, Bünyamin Cesur Karataş, Enes İslam İlkin, Ahmethan Köse, Özcan Delibaş ve Bahattin Köse .