Pazarspor'un Başarısı

Kurucular Kurulu adına, Kurucu Başkanlığını Pazarspor Onursal Başkanı Hüseyin Yangının yaptığı, Onursal Başkanımız Hüseyin Yangın ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu'nun çağrı ve çabalarıyla gerçekleştirilen, 90 Üyesi olan, Türkiye 2. ve 3. Lig Birliğinin olağanüstü Genel Kurul Toplantısı İstanbul Gönen Otelde yapıldı

     Eski yönetimde Başkanlık yapan, Başkanın takımının Amatör Lige düşmesiyle ve yine eski yönetimde görev alan kulüp başkanların neredeyse tamamının, kendi kulüplerinde ki başkanlık görevinin bitmesiyle karşılık, bir nevi işgalci sıfatıyla Kongreye gidilemiyordu.



     Liglerin tescili ile geçtiğimiz Haziran ayında yapılması gereken Kongre bir türlü gerçekleşemiyordu. Kongrenin Haziran ayında yapılamaması Kulüplerin ciddi bir gelir kaybına yol açtı. Önce ki yıllarda alınan Spor Toto forma reklamı alınamadı, Türkiye Futbol Federasyonunun katkısı istenen seviyede olmadı. Takımı küme düşen başkanın ve diğer yöneticilerin etkisizliğinden dolayı 2. ve 3. Lig kulüpleri yaklaşık 500.000 TL’lik kaynaktan mahrum edildi.



     Kulüplerin daha fazla mağdur olmaması için, Kurucular Kurulu adına Onursal Başkanımız Hüseyin YANGIN ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu’nun çağrı ve çabalarıyle olağanüstü Kongreye gidildi. Kongre Divan Başkanlığını Onursal Başkanımız Hüseyin YANGIN yaparken, yardımcılığını İstanbulspor Başkanı Ecmel SARIALİOĞLU yaptı. Yapılan tek listeli seçimde Başkanlığa Kırklarelispor  Başkanı Volkan CAN seçilirken, 11 kişilik yönetim kurulunda Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa TAŞKIN da yer  aldı. Onursal Başkanımız Hüseyin YANGIN aynı zamanda Denetleme Kurulu Başkanı oldu.

 Denetleme Kuruluna

1.Hüseyin YANGIN....

2.Ecmel Faik SARIALİOĞLU....

3.Zeki GÜL ...   seçilirken,

 Disiplin Kurulu ise,

1.Ahmet BALABAN

2.Ahmet ÇABUK

3.İhsan ALTUN dan oluştu.

Kaynak: Pazar genç FM