Takım Ruhu Varsa Başarı Zaten Gelir

Pazarspor'un başarılı kaptanı Şeyhmus Aksu kariyerini, Pazarspor'la yollarının kesişmesini ve hedeflerini anlattı.

Kaptan Şeyhmus, liglere verilen uzun arada sadece futbolu ve yeşil sahaları değil, futbolcular olarak birbirlerini de özlediklerini söyledi Pazarspor’un Takım Kaptanı Şeyhmus Abdulkadir Aksu futbol kariyerini, Pazarspor’ a transferini ve hedeflerini anlattı.



Aslen Giresunlu olan Şeyhmus, babasının polis memuru olması nedeniyle görev yaptığı Mardin’de dünyaya geldi. Futbola İstanbul’da okul yıllarında adım atan başarılı oyuncu, İstanbul Büyükşehir’in altyapısından başlayarak profesyonel futbol hayatına geçiş yaptı.



Kendi memleketinden bir takım olan Pazarspor’ a transferinde de eski Teknik Direktör Kadir Kar’ ın vesilesiyle gerçekleştiğini belirtti. Kadir Kar’ ın kendisini Erokspor forması giyindiği dönemden tanıdığına değinen Şeyhmus, göreve geldiğinde de ilk olarak kendisini mavi-beyazlı ekibe transferine vesile olduğunu belirtti. Real Madrid’in başarılı defans oyuncusu Sergio Ramos’ un en çok beğendiği oyunculardan olduğunu ifade eden Şeyhmus, mevkisinde her zaman daha iyisini yapmak için sürekli olarak kendisini daha çok çalışmaya konsantre ettiğini kaydetti.

Kaynak: Rize Haber