Yaşar Karahan'dan Beklenen Açıklama!

Rize Pazar Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan ilçe kongresi için adaylık açıklamaları devam ediyor.

PAZAR - Cumhuriyet Halk Partisi Rize il yönetim kurulu üyesi Yaşar Karahan İlçe binasında yapmış olduğu basın açıklamasıyla, 18 Ocak 2020 Cumartesi günü yapılacak olan 37. olağan kongrede, Pazar CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.



Karahan'ın basına yapmış olduğu açıklama şöyle:



Basın ve kamuoyuna;

Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer. Sevgili Pazar halkı, sevgili basın emekçileri hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

CHP Pazar İlçe Başkanlığına adaylığımı Kasım 2019’da partililerimizle paylaşmıştım. Pazar için atılabilecek adımları şu ana kadar bekledim. Gördüğüm kadarı ile birleştirici bir niyet oluşmadı. Yapılacak ilçe kongremizin demokratik bir süreçte geçeceğine olan inancım tamdır. Öyle olması da gerekir.

Uzun zamandır ilçemizin içinde bulunduğu durumunu gözlemliyorum. İstemsiz bir ruh haliyle kabullenmişlik var. Öncelikle genel politikayı konuşmak için değil, ”yerel iktidarı denetlemek ve yerelin önünü açmak için projelerimizle adayız.”

 

Onun için yaşanabilir “PAZAR” dedik ve de diyoruz.

 

Yeni bir anlayış ve niyetle kırmadan dökmeden Pazar’ımızın menfaatine olacak anlayışla devamlılığı olan çalışmaları yürüteceğimizin sözünü şimdiden veriyoruz.

 

Ben değil biz olmak için yeni yüzlerle adayız.

 

Biz değil Pazar’ımız için adayız.

 

Kimseyi yok saymadan herkesi kucaklayarak önümüze koyduğumuz hedefe yürümek için…

 

Hep beraber el ele vererek çalışarak, Atatürk’ün bize bıraktığı mirasına sahip çıkarak

Yapılacak ilk seçimde yerelde ve genelde iktidar olmak hedefimiz var.



 Sevgiyle ve esen kalın.




18 Ocak 2020 Cumartesi günü şölenimiz var bütün partililerimizi ve Pazar’lıları bekliyoruz.



Daha önce ilçe başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Devrim Kantoğlu ve Adnan Solak’ın adaylıktan çekilmeleri ile birlikte, Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerin, Yaşar Karahan ve Kazım Balta arasında geçeceği tahmin ediliyor.